2007-ben elvégzett munkáink

- A hőszivattyús szakosztálynak a megalakítása és ezzel a szervezett szakmai képviselet megteremtése az energiapolitikai döntésekhez.

- Csatlakozás az EHPA-hoz az Európai Hőszivattyús Szövetséghez. Ezzel az informális kapcsolatrendszer kiépítése az európai megújuló energia szakmai testületekkel.

- A hazai és nemzetközi konferenciákon a hőszivattyús szakmai képviselet biztosítása. Ezek közül kiemelkedett a 2007.11.30.-án szervezett Épületgépész Nap alkalmából rendezett nemzetközi hőszivattyús konferencia.

- Kapcsolatfelvétel a hazai áramszolgáltatókkal a hőszivattyús tarifa bevezetése érdekében.

- A „Heller Program” népszerűsítése a hőszivattyús technológia reális megítélése és megismertetése érdekében.

- A „Csináljuk jól” sorozat keretében a vezetőségi tagok közvetlen tevékenysége eredményeként a Hőszivattyús könyv megszerkesztése az Energia Központ Kht. megbízásából.

- Az oktatási és minősítési programok megalapozásához a hazai hőszivattyús szakirodalmak összegyűjtése egy összefoglaló elkészítéséhez.

- Végül, de nem utolsó sorban a kormány energia és megújuló energia stratégiájának hónapokon át tartó véleményezése, a folyamatosan változó koncepciókhoz a hőszivattyús érdekek érvényesítése, különböző fórumokon.